Dan duge

Kraj dana

jasbi | 17 April, 2014 11:48

Tudja glupost zna jako emotivno da me povredi. Nekad reagujem samo smehom. Nekad od nemoći samo otvorim i zatvorim usta. Nekad, kao danas, kad mi udje Mars u Raka ( to ću da proverim kasnije, al' garant znam da jeste -osećam ga ) dodje mi da vrištim. Ta glupost, bahatost, šta li je, zna strašno da boli.

Ne znam, da l' da odem ispred Takovske, i ,da se proderem ispod prozora tog nekog čika urednika? Da mu kažem da nisam nikakva ustaljena programska šema, a, ni ta neka bogomdana pogača, koja ne sme da se premesi i pomeri. Sigurna sam da bi pre poslali patrolu policije da me u'apse, nego što bi čuli šta sam im vrišteći rekla. 
To njihovo šemiranje govori koliko je tim čikama malo stalo do nas. Čak ni malo. To mene boli. Njima treba samo da malo pomere svoje prstiće, pritisnu neke dugmiće i mene učine poštovanijim čovekom nego što to danas jesam. Oni neće ni to.

Ali, ima ko hoće. 

Upravo na Ultri poče "Top Gear". Sjajna serija, koju ne gledam zbog sportskih automobila, niti da naučim kako se vozi Lamborgini XCP od 260 KS, 4,3 L - u krivini. Bož' sačuvaj. Nego, zbog tri do boga šarmantna, opuštena voditelja, tako obična, neposredna, sa morem ludih i zabavnih ideja.
I sjajnim, sjajnim zezanjem. Zdravim ljudskim humorom.

Dok se naši stranački čike i tete urednici, ne sete da puste ljude, sa više ideja i poštovanja prema nama, da rade njihov pos'o, odoh da gledam strance. 
Pa, ako mi BBC nekim putem dojavi da bi bio red mu platim pretplatu, ok. 'oću. 
Zaslužili su.


Laku noć.....10.10.2010. 01:35 

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb